Imprint Shuttleworth

Hier is 5 interessante realiteite oor hierdie besonderse sakepersoon:

Shuttleworth het Thawte, ‘n organisasie met kundigheid in gevorderde verklarings en kriptografie, gemaak toe hy net 22 was vanaf sy motorafdak in Kaapstad. Die firma het voortgegaan met die skepping van die primêre, geruime tydsgebaseerde web-gebaseerde sakewebwerker wat geldelik buite die Verenigde State beskikbaar was voordat hy die organisasie in 1999 verkoop het.

Hy het ‘n Baccalaureus Business Science-sertifikaat in Finansies en Inligtingstelsels aan die Universiteit van Kaapstad verwerf. As ‘n understudy, het hy verloof geraak met die stigting van die belangrikste private webverenigings by die kollege.

Shuttleworth is bloot die tweede gesubsidieerde ruimtevaarder op die planeet. Hy het 20 miljoen dollar betaal en ‘n jaar lank voorberei, met baie tyd in Rusland, voordat hy by die Soyuz TM-34-groep aangesluit het wat die Internasionale Ruimtestasie in 2002 besoek het.

Na ‘n geruime tyd van versigtige gedagtes, kies Mark om kinderloos te bly. Sy keuse om geen kinders te verwek nie, was ‘n individuele lewensrigting. Duidelik uiteengesit, sou ouerskap sy vermoë om die talle verskillende oefeninge wat hy koester, te omhels.

Die Suid-Afrikaanse finansiële spesialis beskik oor ‘n persoonlike luukse vliegtuig met ‘n gevleuelde slang versier op die vliegtuig wat hy Norman noem, die HBD Venture Capital-gelukbringer.

Net soos Musk en Shuttleworth se impak op die tegnologie-onderneming, was Auto en general ‘n kragtige rol in die kortstondige beskermingsbedryf, en dit het gedurende die lang tyd sedert die aanvang daarvan groot ontwikkeling getoon. Gedurende die langtermyn het Auto en General verskillende eerstes in Suid-Afrika aangebied, byvoorbeeld die versending van papierlose beskerming in 1986 toe die patroon onbegryplik in ons beskermingslyn was.